Jettegryte ved Dammen i Kodal

DSCN5465 (2) – Kopi.

Endelig er jeg klar for å bevege meg ute igjen. Operasjonen på mandag gikk fint, selv om den tok sin tid. Utrolig, egentlig hva som er mulig å få til. Jeg lå på operasjonsbordet i 4 timer. Da jeg våknet fra narkosen var jeg rød som en hummer  på halsen og i ansiktet. Trodde jeg var blitt allergisk, men kirurgen kunne fortelle at det trolig var varmen fra operasjonslyset jeg hadde reagert på.

Nå er jeg uten skjoldbruskkjertel. Tror det vil gå bra. Kommer sikkert til å bruke litt tid på å tilpasse riktige medisiner, men formen er forbausende god.

Allerede dagen etter operasjonen gikk jeg 4 ganger rundt sykehusområdet på Aker. Fikk høre fra kirurgen at jeg var sprek. Nå puster jeg normalt og tannstillingen har rettet seg. Forsto ikke helt hvor plaget jeg var, før nå etter operasjonen. Stemmen er hes og ikke helt god enda. Med tiden vil den etter all sansynlighet bli bra.

Veldig dyktige leger, de to som opererte meg,  ja hele operasjonsteamet.  De tok seg også tid til å forklarte og se til meg ofte. Jeg er både takknemlig og imponert.

Har fått all informasjon  om operasjonen som notat i «Min Journal». En slik journal har de ikke her i Vestfold. Håper vi får en slik her snart også. Veldig tryggt å få vite hva som foregår. Midt oppe i det hele, er det veldig lett å glemme hva som blir sagt. Med en journal kan jeg slå opp det jeg lurer på.

Nå er jeg hjemme og kan begynne å leve som vanlig igjen. Tar det litt med ro og velger ikke de mest strabasiøse eller lange turene enda. Men snart er jeg klar ….

Etter den siste bloggen min fra turen i Kodalområdet, er jeg blitt oppmerksom på at det skal være jettegryter  noen hundre meter fra en plass som heter Dammen. De befinner seg langs ruten jeg gikk fra Bjørnstadveien til Rismyr. Med andre ord under en kilometer fra Rismyr.

Det må jeg kunne klare, tenkte jeg og satte avsted.

Litt tåkete og disig vær i dag, men friskt og godt  å gå. Jeg gikk forsiktig og tok det med ro. Ikke særlig smart å falle …

Fant en jettegryte rett ved stien som gikk ut fra hovedstien ved Dammen. Jeg tok inn til høyre, rett før stien som  også går til høyre ned til Hønsvall og Brekke. Lett å se en stor jettegryte  i skråningen ned mot stien på høyre side. Prøvde ikke å finne flere. Det får bli en annen dag.

Tok en dårlig sti tilbake gjennom høyt gress og inn på stien igjen ved bikubene.

Godt  å være i gang  igjen. Kroppen kjennes bra.

Det er verre å skrive. Kjenner at jeg må ta det litt rolig i starten. Halsen  reagerer på tastingen og blir stiv og øm. Må prøve å ta det rolig noen dager til.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..